Kúria a Balaton közelében Szállás Balatonfüred - Gombás Kúria
Szállás Balatonfüred - Gombás Kúria
Foglaljon most
SZÉP kártya elfogadóhely

Csapatépítő, céges tréningek, esküvők

Különleges atmoszférát nyújtó, elegáns környezetet adó balatonfüredi szállásunk, valamint annak szűkebb és tágabb környezete ideális helyszíne csapatépítő tréningeknek, egyéb céges- avagy magánrendezvényeknek. A kúria 13 hálószobája mellett nagyvonalú közösségi terek: fogadóterem, borpincék, drinkbár, oktatóterem, wellness-részleg, kerti grill, stb. elégítik ki a Vendégeink részéről felmerülő igényeket.

Csapatépítő trénigeinken - melyek általában a szállás teljes, zártkörű igénybevételével zajlanak - lehetőség van a Megrendelő által kívánt tematika megvalósítására "hozott" lebonyolító cég bevonásával, de a saját magunk által összeállított, fizikai- és szellemi töltődést, gyarapodást, kisebb társaságok és munkahelyi közösségek összekovácsolását szem előtt tartó metodika is választható. Mindezek idő- és anyagi lehetőségek szerinti kombinálása lehetséges. A csapatépítő és céges tréningek tematikájuktól függően akár klinikai szakpszichológus illetve egyéb szakember segítségének igénybe vételével is történhetnek. Ez utóbbiról kérjék személyre / cégre szóló egyedi ajánlatunkat!

A kúria bizonyos létszámhatárok között egyedülállóan elegáns, bensőséges helyszínül szolgál a csapatépítő tréningek mellett esküvők és más egyéb rendezvények - a teljesség igénye nélkül: születésnapi és egyéb partik, évfolyamtalálkozók - lebonyolításának, melyeket az alábbi képekkel illusztrálunk:

Mobil: 06 30 9317 522, 06 30 9534 299

E-mail: balatonfured@gombaskuria.hu

8230 Balatonfüred, Arácsi út 94.

Tárhelyszolgáltató:

Szállás Balatonfüred